dimarts, 1 de març del 2011

PREMI "MARIA MOLINER " PER A LA BIBLIOTECA SALVADOR ESPRIU



Tot just començà l'any 2.011, la biblioteca Salvador Espriu de Linyola resultava premiada per un projecte presentat a " XIII Campaña de animación a la lectura María Moliner 2.010 ".


El premi María Moliner està impulsat pel Ministerio de Cultura en col.laboració amb la Federación de Municipios y Provincias (FEMP) y la Fundación Coca-Cola Juan Manuel Sáinz de Vicuña. El concurs té per objectiu premiar aquelles biblioteques, de municipis de menys de 50.000 habitants, que portin a terme un projecte únic que inclogui les accions d'animació a la lectura, l'eficiència i tasca bibliotecària, la integració social en la seva comunitat així com l'ús de les noves tecnologies.


Dels projectes presentats a la convocatòria 2.010, es van seleccionar 300 guanyadors dels quals 10 són de municipis de Catalunya: El Masnou, Igualada, Moià, Premià de Dalt, Roses, Sant Feliu de Guíxols, Alpicat, Linyola, Cambrils i Tortosa.


Aquests municipis rebran un lot de 200 llibres. A més , la biblioteca de Tortosa rebrà 12.000 € com a premi en la categoria de municipi 20.000-50.000 habitants amb un projecte de voluntariat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada