dimarts, 3 de maig del 2011

EXPOSICIÓ






Durant el mes de maig, la biblioteca posa a l'abast de tothom una altra exposició que porta el títol " 100 anys d'en Massagran ".


Una exposició itinerant de petit format, per a tots els públics, que pren com a punt de partida la publicació el 1910 de les " Aventures extraordinàries d'en Massagran " i la seva continuació , " Noves aventures d'en Massagran", les novel.les de Josep Maria Folch i Torres il.lustrades per Junceda. El muntatge dóna una aproximació a l'autor i la seva obra, al gènere d'aventures festives i la literatura infantil i juvenil catalana del moment.




L'exposició és una iniciativa de la Subdirecció General de Biblioteques en col.laboració amb la Fundació Folch i Torres i la Institució de les Lletres Catalanes amb l'objectiu de promoure la lectura a les biblioteques públiques i complementar les activitats que organitzen aquestes biblioteques de manera periòdica.



"100 anys d'en Massagran" inicià el seu itinerari per diverses biblioteques d'arreu de Catalunya el gener d'enguany i del 5 al 22 de maig es podrà veure a la biblioteca de Linyola, dins els seu horari habitual de biblioteca.


Us esperem amb aquesta exposició a la vostra biblioteca!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada