dimecres, 8 de febrer del 2012

FOMENT LECTOR - 2.012

La biblioteca “ Salvador Espriu “ entoma de nou la programació de les activitats de foment de la lectura després del parèntesi de les vacances de Nadal. I ho fa, el primer trimestre d’ enguany, amb dues exposicions:



  •  Alfonso Zapico, l’ art de la narració gràfica “ , del 23 de febrer al 7 de març i en horari de biblioteca.
L ‘exposició, que és una producció de FICOMIC i està coordinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, gira a l’ entorn de la narrativa dibuixada i mostra un seguit de reproduccions de tres àlbums il.lustrats de l’ autor - “ Café Budapest “ ( Astiberri, 2.008); - “La Guerra del profesor Bertenev” (Dolmen, 2.009); i – “ Dublinés “ ( Astiberri, 2.011).

Està destinada al públic en general i joves en particular.

Alfonso Zapico, tot i  la seva joventut, ha estat guardonat amb diferents premis, el darrer el Premi Joseph Toutain a l’Autor Revelació, al Saló del Còmic de Barcelona de 2.010.


  •   L’ Aigua al segle XXI” , del 26 de març a l’ 1 d’abril i en horari de biblioteca.
L’ exposició, que és itinerant i de petit format, apropa als temes clau de la sostenibilitat de l’ aigua al nostre planeta.


Ha estat elaborada pel Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat amb el suport de l’ Obra Social Caixa de Catalunya i la col.laboració del Departament de Medi Ambient i Habitatge de a Generalitatd e Catalunya i l’ Ajuntament de Barcelona. Adreçada a tots els públics.

Unes exposicions, doncs, que volen complementar les activitats que es duen a terme a la biblioteca de manera periòdica així com cercar nous públics a través de despertar l’ interès cap a productes culturals de qualitat i sobre diversos àmbits del coneixement.
 
Més informació, ben aviat!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada