dilluns, 21 de gener del 2013

2013, ANY SALVADOR ESPRIU.



L' " Any Espriu " arrenca, ja el proper 23 de gener, amb un muntatge teatral, musical i poètic al Palau de la Música Catalana.

Comença, doncs, l' any Espriu en què es celebra el centenari del naixement de l' escriptor Salvador Espriu (Santa Coloma de Farners, 1.913 - Barcelona, 1.985), una de les figures cabdals de les lletres catalanes del segle XX.

L' objectiu d' aquest centenari pretén: - difondre l' obra de la figura de l' escriptor arreu de Catalunya, també a Espanya i a altres països i, sobretot, - impulsar la relectura  i actualització de la seva obra i el seu llegat.

Salvador Espriu serà el gran protagonista de la Setmana del Llibre en Català i es promourà la lectura  de la seva obra a través de les llibreries i biblioteques ...

I com l' escriptor  tenia una personalitat polièdrica, la commemoració de l' any Espriu té previstes activitats tan diverses com exposicions, funcions teatrals, noves músiques, actes de difusió lectora, publicacions editorials, simposis,cicles, produccions audiovisuals...

Us recomanem consultar la seva bibliografia a l' Argus, el Catàleg de  les biblioteques públiques de Catalunya.
 
Disposem-nos a a recuperar la figura de Salvador Espriu tot gaudint amb l' obra del creador del mite de Sinera !.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada