dilluns, 10 de març de 2014

DIA MUNDIAL DE LA POESIA I DE LA SÍNDROME DE DOWN - 2014 .


Torna el  - Dia Mundial de la Poesia - , proclamat per la Unesco.

A Catalunya, la Institució de les Lletres Catalanes celebra l' esdeveniment amb la publicació i traducció d' un poema. 

Aquest any és la poeta tarragonina Montserrat Abelló ( Premi d' Honor de les Lletres Catalanes 2008)  qui ha estat convidada a escriure el poema " Tan sols la paraula nua " que s' ha traduït del català a vint llengües. Us recomanem  els  seus àudios en català, catellà, francès i rus i trieu en funció de les vostres preferències.

La biblioteca de Linyola es vol sumar a la celebració d' aquest dia amb una - EXPOSICIÓ DE POESIA per a petits i grans - contribuint d' aquesta manera a posar la poesia a l' abast de tothom.
La commemoració d' aquesta diada es fa extensiva a ajuntaments, entitats públiques  i privades, biblioteques, centres educatius , entre d' altres, de moltes poblacions diferents d' arreu dels territoris de parla catalana  que organitzen  recitals, lectures i espectacles relacionats amb el món de la poesia.

Tota la informació sobre les accions i celebracions al voltant d' aquest Dia Mundial de la Poesia la trobareu a  www.lletres catalanes.cat, el nou portal de les lletres catalanes.

Esperem que gaudiu amb tanta poesia!.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada