dimarts, 28 d’abril del 2015

PAU TARRUELL I CARMINA MAS A LINYOLA

Pau Tarruell i Carmina Mas,
de la Cia. Bufanúvols


 I per concloure aquesta setmana de Sant Jordi, els narradors PAU TARRUELL i CARMINA MAS van ser a la biblioteca de Linyola per interpretar  l'-hora del conte-Sant Jordi 2015-.

Una sessió dirigida als nens i nenes, lúdica, divertida,a l'entorn de la narració, del conte, didàctica que utilitzà diferents recursos i materials però, sobretot, un espectacle per tal de mostrar-los el món de l'espectacle en directe.

Va ser un bonic conte, " L'ocell d'argent ", l'eix central de l'actuació i amb els que s'ensenyà als nens la importància d'expressar els sentiments i veure que la vida des d'una situació privilegiada ens pot fer perdre l'empatia  fins que la realitat ens ensenya que, de sobte, tot allò que tenim es pot perdre en un instant i necessitem l'ajut dels altres per seguir endavant.

I mentre l'actor-narrador narrava la història, van començar a fluir cançons i balls. De seguida, ens vam adonar que el conte, la música i la dansa es buscaven, es trobaven i compartien.

Les cançons i les danses, acompanyades pel so de molts, variats i desconeguts instruments musicals, captivaren i encantaren a la mainada.


Una hora del conte, doncs, que ens endinsà en el món màgic de la imaginació, un espectacle educatiu, pedagògic i una experiència musical compartida entre pares, fills, avis, germans, amics tot creant un moment lúdic en l'entorn de sempre, la teva biblioteca. 

Diuen d' ells que " allà on van, tornen ". No ens estranya!.

Més imatges a: 
https://www.flickr.com/photos/124165210@N07/sets/72157652232712441/show/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada