dilluns, 1 de febrer del 2016

2.015 / 2.016 ANY LLULL

Arranquem el 2.016 amb noves propostes, com sempre, de promoció de  la lectura i la cultura.

El passat mes de novembre, es donà el tret de sortida a l'Any Llull per tal de commemorar el 700 aniversari de la mort del filòsof i escriptor Ramon Llull.


La seva obra, escrita principalment en català i llatí i, probablement, també en àrab, ha tingut una gran influència entre grans pensadors, des del segle XIV fins a l'actualitat, mentre que els seus llibres han estat traduïts a desenes de llengües del món.

Com des de la biblioteca pública, es reivindica també la necessitat de conèixer la nostra història i cultura, a Linyola, està previst programar diferents activitats amb l'objectiu de donar a conèixer la vida i l'obra d' en Ramon Llull.


D' entre les nombroses iniciatives o actes que tindran lloc arreu de Catalunya, no es pot deixar d'esmentar les diferents versions que , més o menys adaptades al públic més jove, s'han fet d'una de les obres d'en Llull. Parlem del " Llibre de les bèsties ", un text escrit fa més de 700 anys.

Per això,i des de la biblioteca, comencem amb l'organització d'un - Club de Lectura Infantil - .  O sigui que si us agrada llegir, si us agradaria compartir les sensacions i les emocions que desperta un bon llibre, nens i nenes, us proposem una nova manera de llegir i participar en un col·loqui al voltant d'en Llull i el seu " Llibre de les bèsties ". Us hi apunteu?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada