dimecres, 13 de febrer del 2019

Lletres i vins / 2019: Pintant al vi a la biblioteca amb Marta Arañó.

L' artista Marta Arañó a Linyola.
En un ambient acollidor com el que propicia l' exposició de pintura " De la copa al pinzell", el passat divendres l' artista Marta Arañó presentava  la tècnica de pintar al vi a la biblioteca i , amb el que es començava, a Linyola, un Lletres i vins de caire artístic.

Un context, doncs, diferent on pinzells, suro, esponges i vi eren els estris protagonistes, ja que, tot seguit a la inauguració de l' exposició, l' artista impartia el taller "El vi: un apassionant camí d' experiències ". 

Amb prop d' una trentena de persones inscrites, l' artista va anar exposant tot un seguit d' instruccions per crear obres pintades al vi. I seguint el mestratge de l'artista, els participants al taller van començar a deixar volar la imaginació i la creativitat tot degustant un especial tast de vi de Costers de  Segre, que va preparar l' artista. 

Els resultats foren espectaculars. Felicitem, doncs, als participants que van demostrar ser uns artistes! I sobretot, agrair a la Marta tot el que ens va ensenyar i amb tanta amabilitat!

Una vetllada enriquidora,  que maridà pintura i vi,  i amb el que la biblioteca s' estrenava en activitat de dinamització cultural. 

Podeu consultar les imatges a: https://flic.kr/s/aHsmyouWRa


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada