dimarts, 8 d’octubre del 2019

Tornen les Jornades sobre cultura educacional a Linyola. Comença el professor Joan Manuel del Pozo.

Des de la biblioteca, recomanar-vos el nou cicle  de jornades a l'entorn de la cultura educacional, organitzades per la Regidoria d' Educació de l' Ajuntament de Linyola.

Encetarà el programa  Joan Manuel del Pozo amb el títol "El compromís i el gust per educar", el proper dijous 10 d' octubre, a les 20h i a cal Formiguera.

El professor Joan Manuel del Pozo.
Una oportunitat, doncs,  per conèixer i escoltar  el  professor Joan Manuel del Pozo, de qui destacar la seva llarga trajectòria professional.

Doctor en Filosofia i Professor emèrit de la Universitat de Girona, ha traduït al català diferents llibres de filosofia, política... i és autor de nombrosos llibres i articles. 

Com a polític, ha estat diputat al Congrés i al Parlament, tinent alcalde de l' Ajuntament de Girona, conseller d' Educació i Universitats i conseller de govern de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

A dia d' avui, manté una intensa activitat com a conferenciant aquí i en diversos diversos països sobre temes d' educació, filosofia, ètica i política.

No us deixeu perdre aquesta invitació a pensar i sentir l'educació!.
Paral·lelament a aquestes xerrades, ja sabeu que la biblioteca posa a l'abast de tothom la consulta de tota una bibliografia específica, a càrrec dels ponents o professionals que aquests dies podreu escoltar a Linyola. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada