dimarts, 27 de febrer del 2024

BIBLIOTEQUES AMB DO/2024. Nova degustació de vins de la mà de Clara Griella, l' enòloga de l'Olivera cooperativa.

Clara Griera, enòloga l'Olivera Cooperativa


El vi és territori. La cultura és territori

Biblioteques amb DO és una proposta innovadora que dinamitza l'espai bibliotecari a partir d'un aspecte potent de la nostra cultura: el vi, entrecreuat amb la diversitat de les manifestacions culturals.

El passat divendres, acompanyant una vetllada literària entorn el còmic i la cultura del vi,  i a càrrec de l' actriu Roser Guasch, es va convidar a una nova degustació de vins.

Cal dir que la DO Costers del Segre és la protagonista durant el mes de febrer dels diferents actes que es proposen a les biblioteques adherides al projecte de Biblioteques de Catalunya.

Per aquest motiu, a Linyola i amb l'objectiu d'anar donant a conèixer els diferents cellers de la denominació, el Lletres i vins 2024 ha proposat els vins del celler l' Olivera cooperativa en les diferents degustacions de vins que s'han ofert.

En la passada vesprada, ens va acompanyar la seva enòloga, Clara Griera, que ens va parlar de la relació de la viticultura amb el territori, també de les característiques més intrínsiques del celler i va conduir el tast de dos vins negres: - el "Naltres", un vi ecològic i vegà, elaborat bàsicamentamb Garnatxa negra (Garnatxa, Cabernet Sauvignon i Samsó) i - el "Rasim Vimadur", un vi dolç (Garnatxa negra).


                            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada