dimarts, 20 de març del 2012

DIA MUNDIAL DE L' AIGUA

El 22 de març  va ser declarat " Dia Mundial de l'Aigua " per resolució de l'Assemblea General de les Nacions Unides .


Aquesta diada va ser proposada formalment per l'Agenda 21 de la Conferència de les Nacions Unides pel mediambient i el desenvolupament de Rio de Janeiro. Es va començar a celebrar  l'any 1993.

Les Nacions Unides i els estats membres dediquen aquest dia a implementar les recomanacions de les Nacions Unides i a promoure activitats concretes dins dels seus països respecte als recursos mundials d'aigua. Cada any una o diverses de les agències de l'ONU involucrades en els temes de l'aigua prenen la iniciativa de promoure i coordinar activitats internacionals durant el dia mundial de l’aigua.

A més de les accions de l'ONU, diverses organitzacions no governamentals promouen la puresa de l'aigua i els hàbitats sostenibles aquàtics durant aquest dia.

Per a més informació, consulteu la web oficial del  " Dia Mundial de l' Aigua " / " World Water Day " .
 

Des de la biblioteca, us convidem també a reflexionar sobre aquest recurs , també anomenat " or blau " amb l' exposició " L' Aigua al segle XXI " que serà a Linyola la setmana vinent. I és que com optimitzar l' ús dels recursos hídrics és un dels grans reptes de la humanitat al segle XXI.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada