divendres, 23 de març del 2012




La biblioteca acull una nova exposició del 27 de març a l’ 1 d’abril i que podreu veure dins l' horari habitual de biblioteca.

L’ exposició, que és  de petit format i adreçada a tots els públics, apropa als temes clau de la sostenibilitat de l’ aigua al nostre planeta.

Basada en el primer i segon “ Informe de les Nacions Unides sobre el desenvolupament dels recursos hídrics al món “, la mostra tracta de l’estat dels recursos d’aigua dolça del planeta i aporta eines per implantar un ús sostenible de la nostra aigua.

Un total de 17 pòsters que: - d'una banda, exposen - de manera molt visual i entenedora - les informacions més rellevants recollides pel Programa Mundial d' Avaluació dels Recursos Hídrics en aquests informes d' aigua i - d' altra, donen compte de l' estat i de les perspectives dels recursos d' aigua dolça al planeta.

Una oportunitat, doncs, per a la reflexió i el debat sobre els aspectes socials, econòmics, culturals i ambientals que afavoreixen una gestió de l’ aigua eficient i sostenible.

L' exposició ha estat elaborada pel Centre UNESCO de Catalunya-Unescocat amb el suport de l’ Obra Social Caixa de Catalunya i la col•laboració del Departament de Medi Ambient i Habitatge de a Generalitat e Catalunya i l’ Ajuntament de Barcelona

Com es una exposició itinerant, la podeu visitar a  Linyola o a diferents biblioteques públiques de Catalunya

Us esperem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada