dissabte, 14 de novembre del 2015

CONFERÈNCIA - EL MÓN SINGLE ... - A CÀRREC D' ANNA SOLDEVILA BENET.

Anna Soldevila, doctora en Psicopedagogia,
especialista en Intel·ligència /Educació emocional i
formadora en Gerontologia educativa i Envelliment actiu.
Com a colofó a aquestes jornades sobre emocions i sentiments i en el marc de l'exposició " Pessigolles: Catàleg d'emocions i sentiments" del ClijCAT, la biblioteca ha organitzat una CONFERÈNCIA DE CLOENDA:"EL MÓN SINGLE, EL MÓN DE LA SOLTERIA POSTMODERNA", a càrrec
d' ANNA SOLDEVILA I BENET.

I és que en aquest context de repensar la felicitat, el viure i educar les emocions, la linyolenca Anna Soldevila que és diplomada en Educació Social, doctora en Psicopedagogia, professora de Ciències de l'Educació (FCE) de la Universitat de Lleida (UdL), i especialista en Intel·ligència /Educació emocional i formadora en Gerontologia educativa/envelliment actiu, ens parlarà sobre el fet de no tenir parella i les noves modalitats de relacions interpersonals. Es revisaran mites , prejudicis ...i , tot i que és autora de diversos llibres, ens parlarà de la seva darrera publicació " Zapping d'amors ". 

Us convidem, doncs, a la xerrada que, adreçada a tot el públic adult, tindrà lloc el proper divendres, 20 de novembre i a les 8h. del vespre i on es parlarà d' emocions i sentiments sense por.

Us hi esperem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada