dimecres, 4 de novembre del 2015

PESSIGOLLES: CATÀLEG D' EMOCIONS I SENTIMENTS.

Comencem el mes de novembre amb una exposició  del ClijCAT  i que està itinerant per les biblioteques de Lleida gràcies a la col·laboració de la Central de Biblioteques de Lleida.

Aquesta és una mostra que , amb el títol " Pessigolles " , ens ensenya les emocions i sentiments més comuns entre les persones i la manera com es reflecteixen en els contes i novel·les juvenils per a infants i joves. 

En altres ocasiones, ja hem dit que els contes poden ser una eina molt útil per treballar amb els infants. I és que a partir d'àlbums il·lustrats ..., els nens /es poden verbalitzar allò que és tan difícil d'expressar, les nostres emocions i sentiments. En aquesta exposició, hem tingut la sort de conèixer personatges de contes molt interessants que, de ben segur, les seves experiències ens serviran per afrontar el nostre dia a dia.

I acabem amb paraules de l'escriptor Martí Gironell  a l'entorn dels llibres que conformen l'exposició -Pessigolles-:" Llibres que els fan pessigolles, els generen curiositat, els exciten la imaginació, els donen claus per entendre el món on viuen i els procuren un catàleg d'emocions i sensacions estranyes, divertides, inexplicables, que van des de l'alegria fins a la por, el neguit, i d'altres que potser no saben definir o no cal que ho facin ".

Recordeu fins el 20 de novembre i a Linyola. Us hi esperem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada