dimecres, 5 de desembre del 2018

CELEBREM L' ANY MARIA AURÈLIA CAPMANY.


El Govern de la Generalitat va aprovar el centenari del naixement de Maria Aurèlia Capmany com a commemoració oficial de l' any 2018, coincidint amb el cent cinquantè aniversari del naixement del seu pare, el folklorista Aurèlia Capmany.

En el marc, doncs, de l' Any Maria Aurèlia Capmany, la biblioteca acull, i fins a finals de mes,  l' exposició " Això era i no era: Maria Aurèlia Capmany amb nosaltres " , que itinera gràcies al Servei de Biblioteques i  la Institució de les Lletres Catalanes, amb la voluntat de donar a conèixer el valor de la seva obra i la vigència de les seves idees.

L' exposició anirà acompanyada d' una mostra de documents en tant que és una de les escriptores i intel·lectuals catalanes més importants del segle XX i de la presentació del llibre " Maria Aurèlia Capmany, escriptora compromesa ( 1963-1977) ", del professor Francesc Foguet.


El professor Francesc Foguet
 i la comissària de l' Any MA Capmany Marta Nadal

conversant sobre l'escriptora al Mercat Llibre TR3SC.


Així doncs, el divendres 14 de desembre i a les 20h, us proposem una vetllada literària per endinsar-vos en el pensament i obra de l'escriptora, de la mà del mateix autor, que estarà acompanyat a la taula pel professor Josep Camps i per l' historiador local Esteve Mestre.


Us convidem a celebrar l' Any MAC amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada