dimarts, 4 de desembre del 2018

LA BIBLIOTECA AMB LA MARATÓ DE TV3.

Xerrada informativa a càrrec de la
 Dra. Anna Macià Armengol. 
En el marc del projecte " biblioteques amb la Marató ", el passat 15 de novembre, la biblioteca va acollir una Xerrada Informativa en què es presentà  el tema de la Marató / 2018, amb l' objectiu de despertar l' esperit solidari envers les persones afectades i les seves famílies.

Josep Casals, vicepresident de l' AECC Lleida,
Annabel Caba, regidora d' Ensenyament a l' Ajuntament de Linyola
 i membres de la Junta / Associació contra el Càncer de Linyola.
La sessió, a càrrec de la professional de la salut, la Dra. Anna Macià Armengol, acostà als usuaris de la biblioteca, a la realitat mèdica i humana del càncer i conscièncià de la importància de la recerca, per aconseguir  nous mètodes  de prevenció, diagnòstic i de tractaments més eficients.

A més, com a investigadora de l' Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLLEIDA), la doctora ens parlà, de manera clara i entenedora, del seu estudi sobre l' heterogeneïtat tumoral al melanoma humà i sobre les resistències a fàrmacs convencionals.

Una interessant oportunitat, doncs, per conèixer de la Fundació Científica de l' AECC, i especialment de la seva seu a Lleida,  que aposta per una investigació de qualitat i que treballa per intentar donar suport a noves idees i resposta als reptes actuals.

Més imatges a : https://flic.kr/s/aHskNoEsyC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada