dilluns, 24 de febrer del 2020

LLETRES I VINS 2020. EMPRENEDORES DEL VI: NÚRIA BIGORRA I PATRICIA DE GOLFERICHS.


A Linyola,  tercera setmana del Lletres i vins, una iniciativa del Servei de Biblioteques  que, en aquesta edició del 2020, gira al voltant de la presència i participació de la dona en el món del vi, un sector tradicionalment masculí. 


Amb la voluntat de visibilitzar, doncs, la presència de les dones del vi a Catalunya, on a dia d’  avui ja hi trobem enginyeres agrícoles, enòlogues, sumillers, empresàries, comunicadores especialitzades ..., amb l’ acte “Emprenedores del vi”, la biblioteca convidava a conèixer l’ experiència de l’ enòloga Núria Bigorra, al capdavant del seu celler Terrer de Pallars, en un lloc especial, Figuerola d’ Orcau.


Tast de vins, del celler Terrer de Pallars
Una activitat amb un nou format, una entrevista en directe, que es va convertir en una entranyable conversa entre la conductora, la comunicadora i sumiller Patricia De Golferichs i la Núria Bigorra, també empresària i tota una emprenedora.

Una estona per comprovar com il·lusió, passió i emoció és el que desperta el vi en aquestes professionals , i com emprenedoria i lideratge combinen amb la seva trajectòria professional.


Interessant vetllada mentre es tastaven els vins “Conca de Tremp Blanc”, “Carràmia” i la ratafia de vi blanc “Figuerola d’ Orcau”.

Enguany, un Biblioteques amb DO que contribueix al reconeixement de què la feminització del món del vi ha començat de debò amb la professionalització de les dones, evidenciant que també estant en diferents ocupacions del món del vi.

 Més imatges a: https://flic.kr/s/aHsmLAJw2X

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada