dilluns, 17 de febrer del 2020

LLETRES I VINS / 2020. EMPRENEDORES DEL VI: NÚRIA BIGORRA.

El Lletres i Vins continua a Linyola i, aquesta setmana us proposa  endinsar-vos en el coneixement del món del vi , de la mà d’ una empresària i emprenedora i d'una professional de la comunicació.

Si l ’edició de l’ any passat posava l’ accent en el lèxic del món del vi, enguany el cicle gira al voltant de la presència i participació de la dona en el món del vi.

El sector vitivinícola ha estat un àmbit tradicionalment patriarcal i masculí. A dia d’ avui, no obstant, les dones han anat guanyat terreny i s’ erigeixen com a models femenins apassionades per la terra. Empresàries i comunicadores del vi que han fet i fan prosperar l’ economia local mentre impulsen els seus projectes professionals i de vida.

Us convidem, doncs, aquest proper divendres 21 de febrer i a les 20h, a compartir la vetllada amb  l' enòloga  Núria Bigorra, del celler Terrer de Pallars.

Serà una entrevista en directe, a càrrec de Patrícia de Golferichs, especialitzada en el món del vi. 

I coneixerem dels vins d'alçada, fruit d'aquesta viticultura de muntanya, i que és característica a quatre dels set paisatges de la DO Costers del Segre.

Ens agradarà molt que ens hi acompanyeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada