divendres, 3 de maig del 2024

PRIMAVERA CULTURAL/2024. Tertúlia literària amb Iolanda Batallé.

El proper divendres, seguint amb el programa d'actes del Primavera Cultural, ens acompanyarà Iolanda Batallé, en una nova sessió de Lletres en Viu de la Institució de les Lletres Catalanes. 

Iolanda Batallé, llicenciada en Filologia Anglesa, va estudiar literatura a Berkeley,  i també en Ciències de la Informació. És editora, professora i escriptora. 

Amb una gran experiència liderant equips, va dirigir l'editorial La Galera, en va fundar d'altres com Rata o Bridge, i va ser directora de l' Institut Ramon Llull.

També va treballar amb la Fura dels Baus, al Liceu, a l' Escola Oficial d' Idiomes, al Diari de Girona i, actualment, és directora de l'espai cultural i llibreria Ona Pau Claris. 

Com a escriptora, ha publicat diferents títols en narrativa, com "La memòria de les formigues", "El límit exacte dels nostres cossos", i "Faré tot el que tu vulguis" amb el que va guanyar el Premi Prudenci Bertrana/2013.

L'any 2021, publicava "Atreveix-te a fer les coses a la teva manera", un assaig on descriu una nova forma de liderar projectes i equips.

Molt activa a les xarxes socials, col·labora amb diferents mitjans de comunicació.  És col·laboradora  habitual del Més 324 a TV3.

I el passat mes de setembre, publicava la novel·la "Massa deutes amb les flors", amb el segell de Columna, i que serà la lectura entorn a la qual girarà aquesta propera tertúlia literària a Linyola.

L'acte és obert a tothom. Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada