dilluns, 10 d’octubre de 2011

7è PREMI DE LITERATURA INFANTIL «ATRAPALLIBRES»


El Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (ClijCAT) convoca el 7è Premi de Literatura Infantil «Atrapallibres», amb el propòsit d’estimular en els infants la lectura d’imaginació.
A tal efecte, una comissió d’experts en literatura per a infants ha seleccionat els llibres en català que presentem, en tres categories, en aquestes Bases a tots els centres de primària i biblioteques de Balears, Catalunya i País Valencià.
La selecció de llibres s’ha fet d’entre els publicats entre el juliol de 2010 i el juny de 2011.
L’objectiu del Premi de Literatura «Atrapallibres» és aconseguir que el major nombre possible d’infants llegeixin els llibres seleccionats; es constitueixin com a Jurat dins de cada centre o biblioteca; els presentin i defensin davant dels seus companys i, entre tots, anomenin el que consideren millor. Es pretén que la veu dels infants es faci sentir, donant-los l’oportunitat de funcionar com a Jurat amb repercussió més enllà del centre escolar i de la biblioteca.

Ben aviat, els llibres de les diferents categories arribaran a la biblioteca de Linyola, la vostra biblioteca. Si tens entre 9 i 12 anys, anima't, un any més, a participar-hi!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada