dimarts, 21 de febrer del 2012

ALFONSO ZAPICO, L' ART DE LA NARRACIÓ GRÀFICA


Els propers dies, del 23 de febrer al 7 de març, la biblioteca acull l' exposició 
 “ Alfonso Zapico, l’ art de la narració gràfica “ que farà itinerància, fins al mes de març, per diferents biblioteques de les comarques lleidatanes.

La mostra, que és una producció de FICOMIC i està coordinada pel Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, gira a l’ entorn de la narrativa dibuixada i mostra un seguit de reproduccions d' aquests tres àlbums il.lustrats de l’ autor - “ Café Budapest “ ( Astiberri, 2.008); - “La Guerra del profesor Bertenev” (Dolmen, 2.009); i – “ Dublinés “ ( Astiberri, 2.011).

           

“ Café Budapest “
( Astiberri, 2.008);
“ Dublinés “
( Astiberri, 2.011).
" La Guerra del Profesor  Bertenev"
( Dolmen, 2.009)
CAFÈ BUDAPEST:  Ficció determinada pels origens del conflicte palestino-israelí. Escenari, doncs, del caos, barbarie ...del complicat moment polític present a tota Palestina.

LA GUERRA DEL PROFESOR BERTENEV:  Més temàtica històrica aplicada al còmic: 78 pàgines ambientades a la guerra de Crimea. Amb diverses referències literàries i artístiques que reflexen el gust de l' autor per les obres de Tolstoi, Dostoievski o Gorki.

DUBLINÉS:  Novel.la gràfica centrada en els moments, converses, penúries i aventures d' una de les grans figures del segle XX, James Joyce.

Destinada al públic en general i joves en particular, us convidem a gaudir  de l' exposició (horari habitual de biblioteca) tot assaborint la lectura de les imatges .

Alfonso Zapico, tot i la seva joventut, ha estat guardonat amb diferents premis dins del món del còmic i la creació il.lustrativa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada