dilluns, 17 de desembre del 2012

TOT FOMENTANT ELS LLIBRES I LA LECTURA



 Molt recentment, s' han celebrat dos esdeveniments que tenen com a objectiu apropar la lectura i els llibres al públic en general. 

El primer, el passat 24 d' octubre, el dia de la biblioteca. I el darrer, el divendres, 30 de novembre, el Dia de les Llibreries.
24 d' octubre,
Dia de la Biblioteca



30 de novembre,
Dia de les Llibreries

Per tal de commemorar  el Dia de la Biblioteca, José Mª Gutiérrez de la Torre, president de l' Associació espanyola d' Amics del Llibre Infantil i Juvenil, ha escrit el manifest d' aquest any i Juan Ramon Alonso és l' autor del cartell.  

Una oportunitat més per donar a conèixer les biblioteques dels diferents pobles i ciutats i fomentar tant la lectura com l' hàbit lector.

I per segon any, les llibreries agremiades a CEGAL (Confederació Espanyola de Gremis i Associacions de Llibreters) van celebrar el seu dia, el Dia de les Llibreries.

Un dia festiu per donar a conèixer  les llibreries espanyoles i reivindicar els llibres.

La responsabiblitat de formar lectors  i que la lectura sigui una activitat plaent és una responsabilitat compartida per la família, per l' escola i per la resta de la societat....I recordar com la lectura és un  món apassionant  ens compet a tots, llibreters, bibliotecaris, editors...

Des de la biblioteca, us animeu a gaudir de les llibreries i biblioteques!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada