dimecres, 23 de gener del 2013

EXPOSICIÓ " ESCRIURE EN TEMPS DIFÍCILS".



La Institució de les Lletres Catalanes amb la col.laboració del Servei de Biblioteques preparen cada any una exposició literària aprofitant les commemoracions d' obres o autors destacats de la literatura catalana.

El passat 2012, es van celebrar 100 anys del naixement de quatre escriptors, Avel.lí Artís-Gener, Josep Ferrater Mora, Pere Calders i Joan Sales. Amb motiu d' aquesta commemoració , l' exposició itinerant " Escriure en temps difícils " es va posar a disposició de les biblioteques. 

I ara, és el torn de la biblioteca pública de Linyola. Concretament, l' exposició es podrà visitar del 6 al 23 de febrer i en horari de biblioteca.

La mostra  s' estructura en cinc blocs temàtics: un primer àmbit introductori amb els aspectes històrics i biogràfics dels autors i, després, quatre blocs, un per cada autor, on es desenvolupen els fets més destacats de  la seva obra i personalitat.

De gran contingut fotogràfic, una oportunitat per conèixer l' experiència vital de tots quatre escriptors així com les seves obres més interessants.

Una experiència que els lectors no oblidareu!. Visiteu l' exposició. Us  esperem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada