dimarts, 23 d’abril del 2013

DIADA DE SANT JORDI


Ahir,  " Revetlla de Sant Jordi ", una revetlla cultural amb més de 800 actes  ( tastets literaris, concerts, clubs de lectura....) relacionats amb el llibre i  la lectura  arreu de les biblioteques públiques de Catalunya.
A Linyola, la biblioteca es va estrenar amb sessió de contes per a adults i ho va fer amb la narradora Sandra Rossi  que  va omplir la biblioteca fent que la revetlla fos una realitat lúdica alhora que cultural .
I avui, Diada de Sant Jordi, la festa del llibre per excel.lència. Tot i que la imatge del dia seran , tot i ser un dia laboral i lectiu a les escoles i centres d' ensenyament, les parades de roses i llibres - enfaldillades amb la senyera - davant les quals s' atapeïran lectors i lectores de totes les edats, la biblioteca amb la seva Jornada de Portes Obertes mostra les darreres adquisicions bibliogràfiques i audiovisuals entrades a la biblioteca i espera la visita dels petits de la Llar  d' Infants Municipal.  Seran " Minuts menuts" , on els contes seran els protagonistes.
Us hi esperem i bona Diada de Sant Jordi!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada