divendres, 14 de juny de 2013

EXPOSICIÓ - DONES D' EMPRESA -

Com a cloenda de les activitats d' animació a la lectura per aquest curs , la biblioteca acull, durant aquesta segona quinzena de juny, l' exposició " Dones d' empresa ", de l' Institut Català de la Dona.

L' ICD ha volgut posar en valor el treball de les dones i donar visibilitat a les professionals i emprenedores, alhora que ha volgut treballar per rectificar l' existent dèficit de presència femenina en els llocs de decisió econòmica i empresarial.

Ja sabem que la incorporació de les dones al món de l' empresa no és un fet recent. Per tant, la mostra vol contribuir a fer visibles les aportacions històriques de les dones a l' activitat empresarial de Catalunya, donant a conèixer les habilitats d' un conjunt
d' empresàries que, cadascuna en el seu terreny, van desenvolupar les seves particulars formes de lideratge i van contribuir així a enriquir l' activitat econòmica del país.

Paral·lelament, fins el 30 de juny i a la Sala d' Actes  de Cal Formiguera, es pot visitar a Linyola l' exposició " Dones de Linyola amb empenta ", també amb la col.laboració de l' ICD i l' Ajuntament de Linyola.
La mostra fotogràfica, en aquest cas, ha volgut homenatjar les dones emprenedores del municipi de l'últim segle i mig, 157 veïnes que han destacat per la seva rellevància social i per ser pioneres a ocupar una professió.

Visiteu-les!. Us les recomanem!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada