dimecres, 16 d’octubre del 2013

EXPOSICIÓ - ESPRIU. FORMA GUARDADA - .


Exposició: " ESPRIU. FORMA GUARDADA"
del 17 al 31 d' octubre, a Linyola.










La Institució de les Lletres Catalanes promou exposicions literàries com a instrument per a la difusió del fet literari i la lectura, dels escriptors i les seves obres.
 Gràcies a la col.laboració amb el Servei de Biblioteques  del Departament de Cultura, la biblioteca Salvador Espriu acull novament una exposició "Espriu. Forma guardada" que s' emmarca dins els actes commemoratius de l' Any Espriu.

La mostra, comissariada per Jordi Cerdà i Víctor Martinez Gil, serà a Linyola del 17 al 31 d' octubre i es centra en l' obra poètica de l' autor deixant en segon terme la seva biografia. De fet, el mateix autor va dir repetides vegades que sentia un immens desdeny per tots aquells que havien convertit la seva vida en pur exhibicionisme. 

El visitant d' aquesta "instal·lació" es trobarà dues calaixeres, on cadascuna d' elles gira al voltant d' un eix que centra l' obra d' Espriu: el silenci i la ceguesa i, s' enfrontarà, doncs,  tot sol a l' experiència o el repte de la lectura d' alguns poemes. Recordem que Espriu deia que va donar la seva vida per les paraules. 

Us convidem a visitar-la!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada