dimecres, 13 de novembre del 2013

EXPOSICIÓ -LA NIT- del ClijCAT.


    

Aquest mes de novembre, la biblioteca us proposa una exposició oberta a la imaginació que ens permetrà a tots gaudir amb la il.lustració i la literatura infantil i juvenil en general.

La mostra, amb el segell del Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil ( ClijCAT), porta com a títol " LA NIT" i ens ensenyarà que cada dia es fa de nit però que no totes les nits són iguals.
Veurem com la nit ens depara una cosa tan fantàstica com són els somnis i una cosa tan terrible com són els malsons i aquellls que hi apareixen. Despertarem somnis...la imaginació no té límits.
I és que la nit i els seus misteris han inspirat les històries de molts escriptors, il·lustradors, artistes.... L' exposició, doncs, recull una part d' aquesta literatura que hi ha al seu voltant, especialment adreçada als infants. I ens centrarem en l' àlbum il·lustrat que, tot i la seva finalitat narrativa, amb la interacció del text i la il·lustració, es presenta com un  atractiu recurs educatiu per al treball de l' animació i comprensió lectores.
Des d' aquí, us convidem a acompanyar-nos en l' aventura màgica que suposa llegir o escoltar un conte!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada