dimecres, 12 de novembre de 2014

COMENCEN LES ACTIVITATS D' ANIMACIÓ A LA LECTURA

La biblioteca enceta una nova temporada  d'activitats amb propostes per a grans i petits perquè, com tota  biblioteca pública, es vol anar més enllà i oferir quelcom més que un servei de préstec de llibres.

Així,la biblioteca pública, a banda de prescriure literatura, cinema ... pretén promoure els valors de reunió, conversa i despertar-vos les ganes d’assistir a activitats culturals.

En aquest sentit, comencem desvetllant el programa d’activitats que s’ha organitzat de cara els  propers mesos i que, aquest curs escolar, pretén donar entrada a nous i diferents blocs temàtics.  Així, amb l’ objectiu de fomentar les capacitats creatives, les activitats versaran de literatura, sí, com sempre, però també d’ arts plàstiques, fotografia, teatre .... 


I comencem amb exposicions. Dins la segona quinzena de novembre, la biblioteca rep  “ L’ humor i la sàtira a les publicacions de Ponent, avui “ impulsada per l’ Associació Cultural  La Quera .


Una mostra a l’ entorn de l’ humor gràfic a les publicacions que s’ editen a Ponent i on la procedència dels autors va des de Cervera a Linyola passant per Les Borges Blanques i Lleida.

Alhora, una oportunitat per reivindicar la premsa local que és una mostra de la vitalitat política, cultural ...d’ un poble, especialment els seus espais de caire satíric. I és que com diu Pau Echauz “ Sense l’ humor no és possible construir una interpretació coherent de la realitat”.

Us convidem a visitar aquesta exposició itinerant que es va inaugurar a la Biblioteca Pública de Lleida i viatjarà per diferents municipis de la demarcació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada