dimarts, 24 de novembre del 2015

DE -ZÀPPING D'AMORS- AMB ANNA SOLDEVILA.

Èxit de satisfacció i participació a la Xerrada de la psicopedagoga Anna Soldevila i Benet que permeté al públic assistent reflexionar sobre el fet que si parlem de la parella perquè no de la solteria.

Amb elegància en la forma de dir, de parlar..., l' Anna Soldevila començà parlant del significat de la relació de parella i, recolzada per bibliografia, va fer un incís en el que seria un projecte de parella estable, un projecte de parella dubtós... Continuà amb els models de relacions interpersonals i arribà al perquè del seu darrer llibre on dóna una visió actualitzada del món single.

" Zàpping d'amors " és, sense dubte, el fruit d'una llarga trajectòria que li ha donat l'autoritat suficient per escriure aquest estudi sociològic  que té tant de distret com de realista. Una reflexió que, creiem, aposta per una societat liderada per dones i homes amb autonomia i, que salvant diferències socials i culturals i factors com la socialització de gènere..., amb igualtat de condicions per exercir i gaudir de les seves capacitats i llibertats.

Va acompanyar l'acte una lectura dramatitzada de fragments del llibre presentat, amb acompanyament musical i a càrrec d' Ester Font i Brescó.

I  com a cloenda, una degustació de productes locals  que fou presentada per la dietista Cristina Mir i Balagueró. Després d'una breu introducció sobre les propietats i les tipologies de sucres, tingué lloc uns tasts de dolços maridats amb licor de camamilla de Linyola. La coneixeu?

Bé, una vetllada literària i entranyable, plena d'emocions i de suma de complicitats de la comunitat local. Gràcies, des d' aquí, a tots els que vàreu fer possible l'esforç per millorar la biblioteca pública!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada