dilluns, 6 de març de 2017

ESTEM D'ANIVERSARI!. 50 ANYS DE BIBLIOTECA A LINYOLA.

La biblioteca Salvador Espriu, un dels equipaments culturals de Linyola, està d’ aniversari.

Fa 50 anys, un 15 de desembre de 1967, s’ inaugurava la biblioteca municipal, en l’ edifici de les desaparegudes Escoles velles. I seria l’ any 1986, quan s' aprovava la creació del Centre de Lectura Salvador Espriu. Inaugurat a l’ actual edifici sociocultural el 22 de maig de 1987, va entrar a formar part de la Xarxa de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. Per tant, aquest any 2017, complim també 30 anys, com a biblioteca pública.

Una llarga trajectòria, gràcies a l’ impuls, la convinença i la confiança de molts companys de viatge: lectors i usuaris de la biblioteca, institucions, associacions, docents, narradors, contacontes, escriptors....

Avui, la biblioteca com a servei cultural de proximitat, és  un punt d’ intercanvi i de trobada, on es promou l’ accés a la informació, l’ hàbit lector i la difusió de la cultura. Tot, en un entorn d’ aprenentatge satisfactori, que afavoreix tant l’ estudi com les estones de lleure i on tothom hi és benvingut.

Aquest 2017, doncs, us emplacem a celebrar aquest doble aniversari. Són ja 50 anys, d’ aquest projecte que ens il·lusiona i volem fer créixer. I us animem també, a fer suggeriments, consultes, recomanacions per tal de millorar el nostre servei.

Gràcies a tots per la vostra confiança!. Per a celebrar-ho, durant els propers mesos tot un seguit d’ activitats culturals i lúdiques per a tots els públics.

Per molts anys, Linyola!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada