dilluns, 2 de desembre del 2019

COMMEMORACIÓ DEL CENTENARI DE TERESA PÀMIES A LINYOLA




La biblioteca de Linyola ha decidit cloure les activitats de l'any celebrant el centenari del naixement de Teresa Pàmies, una de les efemèrides que la Generalitat ha inclòs com a commemoració de govern d'aquest 2019. 

Una exposició, un espectacle i un club de lectura seran les propostes que centraran aquesta commemoració, amb l'objectiu de reivindicar el valor literari de l' autora.

L'exposició " Tot és en els llibres " facilitarà una primera aproximació a la trajectòria personal  de l'escriptora a través dels seus llibres i es podrà visitar a partir del dijous 12 de desembre, dins l' horari de biblioteca.

Per conèixer més de l'obra de l' autora o sobre la seva persona, la biblioteca convidarà, el divendres 13 de desembre ,  a l'espectacle literari "Cròniques de Teresa Pàmies", a càrrec de l' actriu  Tilda Espluga, sota la direcció d' Anna Güell  i amb el segell de Q-ars Teatre.

I per aprofundir encara molt més i perquè un escriptor que ja no hi és , perviu entre nosaltres amb la seva obra, us invitem a llegir o rellegir T. Pàmies, com sempre, amb un club de lectura. Una especial trobada entorn el títol " Va ploure tot el dia", de la mà del professor Francesc Foguet i Boreu, el proper 20 de desembre.

Us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada