dijous, 21 de maig de 2020

La biblioteca reobrirà dimarts 26 de maig!

El proper dimarts 26 de maig, la biblioteca obrirà de nou les portes amb motiu de la fase I del Pla de desconfinament, i amb les mesures d' higiene i seguretat que recomana el protocol de reobertura progressiva dels serveis bibliotecaris presencials al Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Començarem amb un servei d' atenció al públic, només amb CITA PRÈVIA, per recollir devolucions i servir préstecs, que prèviament s'hauran sol·licitat al telèfon o correu electrònic de la biblioteca.

És, per això, que us recomanem consultar el fons de la biblioteca de Linyola a argus.biblioteques.gencat.cat, tot i que també us oferirem informació i prescripció bibliogràfica i audiovisual pels mitjans esmentats.

I atesa la situació de crisi sanitària, l' horari serà: - els dilluns i dimecres de 10 a 13h i de 16 a 20:30h, - els dimarts, dijous i divendres de 16 a 20:30h i - els dissabtes de 10 a 13h, per tal que, concertar dia i hora per a la recollida de documents  que s'han demanat prèviament o per a la devolució, sigui el més fàcil possible per a tots els públics. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada