dimecres, 27 d’abril del 2022

I seguim amb el Primavera Cultural!


El passat mes de març, es presentava  "Primavera Cultural",  Una iniciativa amb l' objectiu de donar a conèixer l'agenda d'actes culturals per aquesta nova estació de l'any.

Una programació, doncs, que va començar amb una tertúlia literària, dins dels actes commemoratius de l'any Joan Barceló, va seguir amb una funció teatral, adaptació d'una de les obres de Josep Ma. de Sagarra, i  que es va continuar amb una presentació de llibre, novetat bibliogràfica d'aquest Sant Jordi, a càrrec dels seus curadors, Josep Camps i Francesc Foguet.

Amb el mes d'abril, cal dir que s'han reprès les activitats, amb la celebració de la "Revetlla de Sant Jordi a la biblioteca" i l' habitual sessió de l'hora del conte.

Dos espectacles que han estat un èxit d'interpretació i de participació, i que han anat a càrrec de la narradora Mònica Torra i del pianista Txema Riera.

I aquest proper divendres, la biblioteca convida a un recital poètic, un acte commemoratiu de l'Any Felícia Fuster. I serà a càrrec de les poetes Tònia Passola, Llum Vidal i la pianista Laura Pastor. No cal dir que us hi esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada