divendres, 9 de desembre del 2022

ANY GUILLEM VILADOT/2022. La celebració de l'Any Viladot arriba a Linyola.


La biblioteca s'afegeix aquest desembre als actes de l'Any Viladot amb una programació que inclou una exposició, un espectacle i una hora del conte.

Inaugurarà la commemoració la companyia Cassigalls, que representarà "M'estreno sota la dutxa. Rondar per l'obra poètica de Guillem Viladot". Un espectacle multidisciplinari, basat en l'obra poètica de l'autor, creat amb motiu del centenari del seu naixement. 

També, i com ja ve sent habitual en la celebració d'efemèrides i commemoracions, es convidarà a visitar l'exposició "Guillem Viladot, polièdric", concebuda per Joan Puig Ribera, que ens acostarà a la vida i obra de l'escriptor i poeta agramuntí, referent de l'art avantguardista a Ponent. La mostra es podrà visitar fins el 13 de gener.

Per cloure la celebració del centenari del seu naixement, una acció per acostar el personatge al públic infantil. Serà amb una sessió de l'hora del conte, que anirà a càrrec de la narradora Lídia Clua, i amb la que es posarà en escena una adaptació del seu conte "El vell i l'ocell".

Ens encantarà que ens hi acompanyeu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada