dissabte, 11 de març del 2023

PRIMAVERA CULTURAL/2023. La biblioteca estrena una nova activitat: el Club de Lectura en Família.


Aquest mes de març, dins dels actes del Primavera Cultural, la biblioteca estrenarà el Club de Lectura en família, una activitat de foment de la lectura adreçada als infants.

Començarem pels nens i nenes d'entre 4 a 6 anys (de P4 a 1r de Primària).

L'objectiu de l'activitat és promoure l'hàbit lector dels nens en l'àmbit familiar, compartint lectures de llibres-àlbum, per després reunir-se a la biblioteca i gaudir d'una animació a la lectura.

La dinàmica de l'activitat es resumeix en tres fases: en primer lloc, cal inscriure's a l'acte perquè les places són limitades i la biblioteca facilitarà el llibre a llegir. A continuació, els infants llegiran el títol a casa, amb les seves famílies. I finalment, hi haurà la trobada a la biblioteca. Les sessions tindran una durada entre una hora i hora i mitja.

Us animem, doncs, a participar d'aquesta primera sessió en la que es proposa la lectura d"Allà on viuen els monstres", de Maurice Sendak. Un dels àlbums il·lustrats per excel·lència, que transporta al lector cap a un inoblidable viatge d'anada i tornada fins al terreny de la imaginació.

I serà dissabte 25 de març, a càrrec de la narradora i professora de teatre Sílvia Palazón.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada