dilluns, 15 de febrer del 2010

X SETMANA DEL LLIBRE INFANTIL I JUVENIL A LES TERRES DE PONENT


La biblioteca desenvolupa un programa d'activitats d'animació a la lectura pensat per a seguir gaudint de la lectura i tot el que aquesta ens aporta: contes per a ser contats, contes per a ser gaudits en família... També per potenciar la imaginació, l'expressivitat, aprendre divertint-se, i sobretot, difondre el coneixement de la literatura infantil i juvenil.

Per això, del 14 al 19 de desembre, la biblioteca va acollir la X Setmana del Llibre Infantil i Juvenil a les Terres de Ponent i gràcies a la col.laboració del Consell Català del LLibre Infantil i Juvenil i la Central de Biblioteques de Lleida.

Aquesta setmana inclou una exposició monogràfica que enguany portava el títol " De l'ABC a l'SMS " i que oferia una selecció de llibres sobre l'evolució al llarg dels anys de l'escriptura i la comunicació fins l'actualitat.

Al llarg d'aquests dies, els alumnes del CEIP El Sitjar mitjançant les visites escolars van poder gaudir de moltes de les històries que amagaven els llibres de l'exposició. Vam començar parlant d'imatgiaris i abecedaris, coneixent llibres on l'escriptura es converteix en un joc que ens fa riure o somiar i vam veure contes que ens van demostrar com és d'important aprendre a escriure: per treballar, per estudiar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada