dilluns, 11 de març de 2013

" ELS VALORS DE LA BIBLIOTECA ", UNA NOVA EXPOSICIÓ.

Enguany, la biblioteca de Linyola ha començat les activitats d' animació a la lectura amb un " Cicle d' exposicions ".
Després d ' " Escriure en temps difícils " el passat mes de febrer, la biblioteca acull aquest mes de març la mostra amb el títol " Els Valors de la biblioteca".
 
 

 
De petit format, per a tots els públics, està formada per cinquanta fotografies preses en el dia a dia de trenta-dues biblioteques públiques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya. Les imatges mostren com són les biblioteques públiques, què fan, qui i com les utilitza.
Una oportunitat per conèixer, doncs, la biblioteca pública en general així com els serveis de la biblioteca de Linyola en el seu dia a dia.
 
Aquesta activitat és una iniciativa del Servei de Biblioteques, amb la col.laboració de la Central de Biblioteques de  Lleida en la coordinació, posada a disposició i seguiment de l' exposició a les biblioteques de les Terres de Lleida.
 
A partir, doncs, de demà, 13 de març, es podrà visitar l' exposició a la biblioteca Salvador Espriu de Linyola. Hi ha programades "visites escolars " de l' Escola " El Sitjar " i,  si esteu interessats en seguir " visites formatives " sobre la biblioteca pública, no dubteu en posar-vos en contacte dins de l' horari habitual de biblioteca. I recordeu, fins el 22 de març!.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada