dimecres, 19 d’abril del 2023

PRIMAVERA CULTURAL/2023. Exposició "Aigua".

Arriba a Linyola l'exposició "Aigua", produïda pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil (Ibbycat), adquirida pel Servei de Biblioteques, i que està seguint un itinerari entre biblioteques de la demarcació de Lleida coordinat per la Central de Biblioteques de Lleida.

La mostra, ideada per l'escriptor i bibliotecari Pep Molist, forma part de la línia de treball que es va començar amb el projecte "Aigua=Vida, Natura i lectura", per conscienciar la població de la importància de l'aigua en l'equilibri del medi ambient, el desenvolupament sostenible i el canvi climàtic.

L'agua és un recurs que serveix per fer passar la set, refrescar-se, nedar, rentar, surar, jugar, viatjar, pintar, cuinar ... Poques coses poden fer tant!

Explorar aquest recurs des de diferents punts de vista i afavorir un apropament crític dels infants i joves a la nova cultura de l'aigua, a partir d'una àmplia selecció de llibres per a totes les edats, és l'objectiu de l'exposició.

"Aigua" es podrà visitar fins el 5 de maig dins l'horari de biblioteca i es dinamitzarà amb les visites escolars de l 'Escola El Sitjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada