diumenge, 16 d’abril del 2023

PRIMAVERA CULTURAL/2023: Revetlla de Sant Jordi a la biblioteca - Espectacle "Toca'm el cuplet" amb Mònica Torra i Txema Riera.


A les vigílies de la diada dels llibres i les roses, les biblioteques tornaran a celebrar la Revetlla de Sant Jordi, una vesprada festiva a l'entorn del llibre, la lectura i les biblioteques, amb una programació especial.

A Linyola, serà amb un espectacle de cabaret i narració, on es combina amb un gust mol fresc i picaresc la interpretació d'una història que es va explicant al llarg de 75 minuts. La música que l'acompanya a estones forma part de la narració i d'altres participa dels cuplets cantats.

Una història que es desenvolupa entre present i passat, especialment durant els anys 30-40, l'època en què els cuplets van tenir més importància. Remena nena, El vestir d'en Pasqual, Jo vull ser miss...i més cuplets complementen la història i ajuden al públic a esperonar la seva imaginació i participar del món picaresc i grotesc dels personatges que van apareixent durant l'espectacle.

Uns personatges que es van enfrontar a la censura de l'època i van esdevenir, sense saber-ho, defensors d'un col·lectiu que actualment coneixem com a LGTBI.

La Mònica Torra, a la veu i Txema Riera, al piano, es passegen pels cafès-teatre dels anys 30, jugant amb dobles sentits, ironia i molt humor.

Un espectacle adreçat a tots els públics que no us podeu perdre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada